Nedenfor har vi opsummeret nogle gode råd til, hvordan du kan sikre dig et så godt Jobnet CV som overhovedet muligt, så du bliver matchet med de helt rette jobs:

    • I feltet ’Jeg søger job som’ skal du skrive så mange stillingsbetegnelser som muligt. Det skal være realistiske stillinger, som du har en chance for at få. Brug kun de stillingsbetegnelser, der kræver uddannelse, hvis du har uddannelsen.
    • Skriv så mange ’kvalifikationer’ på som muligt. Jo flere ’kvalifikationer’, desto større chance for, at netop dit CV bliver søgt ud.
    • Husk at opdatere CV-et: Hvis du har været på kursus, skal det tilføjes under ’Uddannelse, kurser og certificeringer’. På samme måde skal job / praktik / job med løntilskud på under ’Erfaring’.
    • I ’Faglig profil’ skriver du lidt om, hvordan du er som kollega og medarbejder.
    • Husk dine kontaktoplysninger. Mindst en kontaktoplysning skal være synlig, og telefonnummeret er det bedste, fordi virksomhederne gerne vil handle hurtigt. Hvis Jobcentret eller virksomheden ikke kan få fat i dig, går jobbet til den næste på listen.

 

Søger du yderligere inspiration?

På Jobnet finder du en video, der indeholder mange gode fif til CV-et: http://star.23video.com/video/13569846/opret-dit-cv-pa-jobnet

 

 

- af Birthe V. Samuelsen, Opkvalificeringskonsulent i NRS

Nordsjællands Rekrutteringsservice

Trollesmindealle 27

3400 Hillerød

Telefon: 72 32 31 20

E-mail: kontakt@nrs.support