Der er hjælp at hente flere steder, hvis du vil rekrutterer udenlandsk arbejdskraft. Nedenfor har NRS samlet et par nyttige tips.

Jobannoncering

Workindenmark

Der oprettes en jobannonce og sættes kryds i spørgsmålet: ” Skal jobbet også slås op på workindenmark.dk”. Spørgsmålet ligger under 1. Arbejdsstedet.

Workindenmark's jobbank har over 800.000 besøg om året.

EURES-portal

Der oprettes en jobannonce og svares "ja" til spørgsmålet: ”Skal jobbet også slås op på EURES-portalen?”. Spørgsmålet ligger under 5. Annoncering.

Bemærk, at der allerede er sat kryds i ”ja” som default. EURES-portalen er en fælles europæisk jobportal.

Portalen giver månedligt adgang til mere end 1,4 mio. jobannoncer fra hele Europa samt mere end 300.000 cv’er på kandidater, der er interesserede i job i et andet europæisk land. Aktuelt bruger mere end 11.500 europæiske arbejdsgivere portalen til at finde nye medarbejdere.

CV-banker

Workindenmark CV-bank

Her findes CV’er på udenlandske kandidater både i Danmark og udlandet. For at bruge CV-banken skal der registreres en virksomhedsbruger.

Der ligger i gennemsnittet ca. 5.000 aktive cv’er i CV-banken.

EURES-portal 

Her findes kandidater i hele Europa.

EURES-portalen er en fælles europæisk jobportal. Portalen giver månedligt adgang til mere end 1,4 mio. jobannoncer fra hele Europa samt mere end 300.000 cv’er på kandidater, der er interesserede i job i et andet europæisk land. Aktuelt bruger mere end 11.500 europæiske arbejdsgivere portalen til at finde nye medarbejdere.

Tutorial - hvordan man burger EURES-portal

Andre links

Your First EURES job (YfEj)

En EU-ordning for jobmobilitet, som skal hjælpe arbejdsgivere med at finde kvalificeret arbejdskraft, og unge EU, norske eller islandske borgere mellem 18-35 år med at finde et job, en praktikplads eller en læreplads i et andet EU-land, Norge eller Island. Små og mellemstore virksomheder kan søge om økonomisk støtte til at dække nogle af udgifterne til oplæring og integration af den nyansatte, lærlingen eller praktikanten

Reactivate 

En EU-ordning for jobmobilitet, som skal hjælpe arbejdsgivere med at finde kvalificeret arbejdskraft, og EU borgere med at finde et job, en læreplads eller en praktikplads i et andet EU-land. Små og mellemstore virksomheder kan søge om økonomisk støtte til at dække end del af udgifterne til oplæring og integration af den nyansatte, lærlingen eller praktikanten.

Workindenmark LinkedIn

Virksomheder kan få oplysninger om relevante oplysninger om international rekruttering, herunder synliggørelse af stillingsopslag internationalt, tiltrækning af relevante udenlandske kandidater, hjælp til rekrutteringsproces og oplysninger om indrejse eller at leve og bo i Danmark. Siden opdateres ca. en gang om ugen.

ICS (International Citizen Service)

Alle de relevante myndigheder er således samlet under ét tag, hvor virksomhedernes udenlandske medarbejdere og eventuelle medfølgende familiemedlemmer kan få styr på papirarbejdet og svar på alle spørgsmålene.

 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12