Søger du udenlandsk arbejdskraft?

-Så er der hjælp at hente med EURES-linksamling til virksomheder

Jobannoncer, hvor man søger udenlandske kandidater

Workindenmarks jobbank

Man skal oprette en jobannonce på https://jobag.jobnet.dk/JobAG/Frontpage#!/ og sætte kryds i spørgsmålet ” Skal jobbet også slås op på workindenmark.dk”, som ligger under 1. Arbejdsstedet. Workindenmarks jobbank har over 800.000 besøg om året.

EURES-portal

Man skal oprette en jobannonce på https://jobag.jobnet.dk/JobAG/Frontpage#!/ og svare ja til spørgsmålet ”Skal jobbet også slås op på EURES-portalen?”, som ligger under 5. Annoncering. Bemærk, at der allerede er sat kryds i ”ja” som default. EURES-portalen er en fælles europæisk jobportal. Portalen giver månedligt adgang til mere end 1,4 mio. jobannoncer fra hele Europa samt mere end 300.000 cv’er på kandidater, der er interesserede i job i et andet europæisk land. Aktuelt bruger mere end 11.500 europæiske arbejdsgivere portalen til at finde nye medarbejdere.

 

CV-bank, hvor man selv kan udsøge udenlandske kandidater

Workindenmarks cv-bank

https://www.workindenmark.dk/Employer/Search-for-employees

Man kan finde cv’er af udenlandske kandidater både i Danmark og udlandet,. For at bruge cv-banken skal der registreres som en virksomhedsbruger. Der ligger i gennemsnittet ca. 5.000 aktive cv’er.

EURES-portal 

https://ec.europa.eu/eures/public/da/homepage

Man kan finde kandidater i hele Europa. EURES-portalen er en fælles europæisk jobportal. Portalen giver månedligt adgang til mere end 1,4 mio. jobannoncer fra hele Europa samt mere end 300.000 cv’er på kandidater, der er interesserede i job i et andet europæisk land. Aktuelt bruger mere end 11.500 europæiske arbejdsgivere portalen til at finde nye medarbejdere.

Tutorialvideo om, hvordan man burger EURES-portal

https://www.youtube.com/watch?v=Ad5G-PMgOhY&list=PLW_7qQldJBjC64BvIK-WGMsBsoBWbDV2u&index=3&t=0s

 

CV-bank, hvor man selv kan udsøge udenlandske kandidater

Workindenmark

https://www.workindenmark.dk/About-Workindenmark/Contact

Workindenmark synliggørstillingsannoncer og finder relevante kandidater på workindenmark.dk samt en række jobmesser i Europa, hvis virksomhederne søger højtkvalificerede kandidater, dvs. personer på bachelorniveau (herunder professionsbachelor) eller derover.

 

Andre relevante links

Your First EURES job (YfEj)

https://yourfirsteuresjob.kk.dk/da/artikel/s%C3%A5dan-g%C3%B8r-du-som-arbejdsgiver

En EU-ordning for jobmobilitet, som skal hjælpe arbejdsgivere med at finde kvalificeret arbejdskraft, og unge EU, norske eller islandske borgere mellem 18-35 år med at finde et job, en praktikplads eller en læreplads i et andet EU-land, Norge eller Island. Små og mellemstore virksomheder kan søge om økonomisk støtte til at dække nogle af udgifterne til oplæring og integration af den nyansatte, lærlingen eller praktikanten

Reactivate 

https://www.workindenmark.dk/About-Workindenmark/Our-services/Reactivate-employer/#dansk

En EU-ordning for jobmobilitet, som skal hjælpe arbejdsgivere med at finde kvalificeret arbejdskraft, og EU borgere med at finde et job, en læreplads eller en praktikplads i et andet EU-land. Små og mellemstore virksomheder kan søge om økonomisk støtte til at dække end del af udgifterne til oplæring og integration af den nyansatte, lærlingen eller praktikanten.

Workindenmarks LinkedIn-page

https://www.linkedin.com/company/workindenmark/

Virksomheder kan få oplysninger om relevante oplysninger om international rekruttering, herunder synliggørelse af stillingsopslag internationalt, tiltrækning af relevante udenlandske kandidater, hjælp til rekrutteringsproces og oplysninger om indrejse eller at leve og bo i Danmark. Der opdateres ca. en gang om ugen.

ICS (International Citizen Service)

http://icitizen.dk/

Alle de relevante myndigheder er således samlet under ét tag, hvor virksomhedernes udenlandske medarbejdere og eventuelle medfølgende familiemedlemmer kan få styr på papirarbejdet og svar på alle spørgsmålene.

Kompetenceafklaringsværktøj

https://info.jobnet.dk/jobsoeger/Kompetenceafklaring/

Et værktøj til kompetenceafklaring af flygtninge og kontanthjælpsmodtagere med begrænsede danskkundskaber er målrettet ufaglærte og faglærte jobmuligheder (Dette er ikke EURES-produkt)

Nordsjællands Rekrutteringsservice

Trollesmindealle 27

3400 Hillerød

Telefon: 72 32 31 20

E-mail: kontakt@nrs.support